Onze huiselijke sfeer en persoonlijke aanpak, draagt bij aan verandering...           

Even voorstellen

sharon-psycholoog-berghem

Mijn naam is Sharon (verbasterd naar Saar) Oosterink. Ik ben gescheiden en ik heb drie dochters. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen waar ik de specialisaties arbeids, organisatie en klinische psychologie heb gevolgd. Tevens ben ik geregistreerd GZ-psycholoog en lid van het LVVP (Landelijke Vereniging voor Eerstelijnspsychologen).

Als praktijkhouder ben ik merendeel werkzaam geweest in het klinisch psychologische werkveld waar ik vooral met jongvolwassenen, volwassenen en ouderen in de eerste en tweedelijns psychologische gezondheidszorg als therapeut met diverse soorten problematiek heb gewerkt. Naast individuele behandeling ben ik eveneens ervaren in partner-relatieproblematiek.

In de loop van der jaren heb ik gemerkt dat mijn kwaliteit vooral ligt in het begeleiden van diepgeworteldere problematiek en werk ik graag met de behandelvormen Schematherapie, Mindfulness, EFT en EMDR.

Vanuit mijn opinie is het belangrijk dat we vanuit een prettig behandelcontact werken aan verandering. Het meest waardevolle aan het begeleiden van mensen vind ik als iemand weer in zijn kracht komt en van daaruit gaat leven.

 

Voor een consult in Berghem kan je bij mij terecht (maandag, woensdag en donderdag ).

Mijn naam is Marcelle van den Bergh: ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en gespecialiseerd in Arbeids- en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam. Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven heb ik mij gespecialiseerd als Gezondheidszorg Psycholoog (GZ-psycholoog). Ook ben ik ingeschreven in het BIG register.

 

Gaande weg heb ik ook privé de nodige levenservaring opgedaan en weet hoe het is als het leven soms tegenzit. Nu werk ik tien jaar als psycholoog in de eerste lijn en heb langdurige ervaring in de specialistische psychologische zorg. Ik heb ervaring met diverse problematieken en houd mijn vakkennis actief bij met veel plezier.

 

Mijn werk is met jong volwassenen (veel studenten), volwassenen en ouderen en ook geef ik al jaren partner-relatietherapie. In het gesprek is belangrijk dat je je op je gemak voelt en begrepen. Daarnaast werk ik zo kortdurend mogelijk en oplossingsgericht zodat je weer succesvol verder kunt.

 

Voor een consult in Berghem of Breda kan je bij mij terecht (Berghem dinsdag en vrijdag).

talent-psychologie-breda
irene-psycholoog-berghem

Hallo, ik ben Irene Groenendaal-Vermeulen, werkzaam bij Talent! Psychologie in Berghem. In 2008 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit Nijmegen en sindsdien ben ik werkzaam als psycholoog. Ik heb gewerkt in het Radboud UMC op de afdeling medische psychologie, in een psychologenpraktijk en als praktijkondersteuner GGZ bij verschillende huisartsen. Ik heb opleiding tot cognitief gedragstherapeut afegrond en ik ben gestart met de opleiding tot GZ-psycholoog.

 

Het mooie aan mijn vak vind ik het ontmoeten en werken met mensen. Mijn passie zit hem in het contact maken met iemand om vanuit daar aan de slag te gaan met de klachten en problemen die er zijn. Dit doe ik middels cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie.

 

In 2018 is Irene een jaar werkzaam geweest bij de Wever in Tilburg ten behoeve van haar opleiding tot GZ-psycholoog. Vanaf mei 2019 heeft ze haar werkzaamheden bij Talent! Psychologie hervat.

Hallo, ik ben Inge van Wandelen, werkzaam bij Talent! Psychologie in Berghem. Sinds 2018 ben ik geregistreerd GZ-psycholoog, daarvoor werkte ik als (forensisch) orthopedagoog en Multi Systeem-therapeut.

 

Als GZ-psycholoog ben ik momenteel ook werkzaam binnen de S-GGZ voor mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. Ik zie het als een uitdaging om therapie op maat te bieden en zo goed mogelijk bij je aan te sluiten, zodat jij de klachten kunt aanpakken of leert hoe je met je klachten om kunt gaan.

 

Mijn specialismen liggen op het gebied van psychotrauma, angst- en fobieën of een negatief zelfbeeld.

inge-psycholoog-berghem
nicke-psycholoog-berghem

Hallo, ik ben Nicke Beckers, werkzaam bij Talent! Psychologie in Berghem. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de Klinische en Gezondheidspsychologie. Daarnaast heb ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie gevolgd en heb ik kennis van exposurebehandeling en schematherapie. Ik heb gewerkt als psycholoog bij HSK en bij Trubendorffer verslavingszorg.

 

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van onder andere depressie, een negatief zelfbeeld, burn-out, angst en eetproblematiek.

 

In de behandeling kijken we niet alleen naar je valkuilen maar ook naar waar je krachten liggen. Het gaan ervaren van enige controle over je klachten en het versterken van je eigen veerkracht, zijn in mijn optiek belangrijke elementen van een succesvolle behandeling. Hoewel ik graag aan de hand van een bewezen effectief protocol werk, zullen we altijd kijken naar waar jouw specifieke behoeften liggen en de behandeling op die manier 'op maat' maken.