Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Gepubliceerd op ma, 11/23/2020 - 19:30

Graag werken wij met zo min mogelijk wachttijd. Echter is er momenteel een wachttijd van 6 tot 8 weken in Berghem (Oss).
In Breda en Nuenen is er geen wachttijd.

Wanneer je een afspraak wilt maken, kun je dit telefonisch doen tijdens kantooruren of via het inschrijfformulier. Aangezien we vaak in gesprek zijn, verloopt het aanmelden het snelste via het inschrijfformulier. Wij streven ernaar om binnen 72 uur te reageren.

Let op!
In Berghem kunnen telefonische aanmeldingen alleen tijdens het telefonisch spreekuur.

Je kunt verder ook in de avonduren bij ons terecht. Deze zijn echter druk bezet waardoor je rekening moet houden met langere wachttijden.

Gepubliceerd op do, 11/19/2020 - 23:51

We volgen de richtlijnen van de regering en onze beroepsverenigingen; Psychologie is geen contactberoep.

  • U zit op minimaal 1,5 meter afstand van de behandelaar in een goed geventileerde ruimte.
  • We werken op locatie, met videocontact alsmede met Walking Therapy op afgesproken locatie (bijvoorbeeld natuurpark De Maashorst).

We realiseren dat een Corona besmetting een hoog risico heeft voor sommigen in de maatschappij en respecteren de keuze om eventueel op afstand samen te werken. We hebben hier inmiddels al 2 maanden goede ervaringen mee.

Cliënten geven aan dat het goed went en werkzaam is en het ook voordelen biedt in de zin van gewoon thuis kunnen zijn en op tijdstippen kunnen afspreken die schikken (ook avonden).