Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Gepubliceerd op do, 10/21/2021 - 12:22

Op 1 januari 2022 gaat er iets veranderen in de GGZ. Het zorgprestatiemodel wordt ingevoerd. Ook voor u als cliënt heeft dat gevolgen, onder andere ook voor uw eigen risico. Welke gevolgen het nieuwe model heeft kunt u lezen op de speciale webpagina https://lvvp.info/voor-clienten/zorgprestatiemodel-wat-verandert-voor-patienten/

Vanaf 1 januari 2022 wordt voor de GGZ het eigen risico per kalenderjaar aangesproken. Op het moment dat een behandeltraject over de grens van het kalenderjaar heen gaat, betaalt u voor beide jaren het eigen risico. Dit is een landelijke maatregel. 

Gepubliceerd op do, 11/19/2020 - 23:51

We volgen de richtlijnen van de regering en onze beroepsverenigingen; Psychologie is geen contactberoep.

  • U zit op minimaal 1,5 meter afstand van de behandelaar in een goed geventileerde ruimte.
  • We werken op locatie, met videocontact alsmede met Walking Therapy op afgesproken locatie (bijvoorbeeld natuurpark De Maashorst).

We realiseren dat een Corona besmetting een hoog risico heeft voor sommigen in de maatschappij en respecteren de keuze om eventueel op afstand samen te werken. We hebben hier inmiddels al 2 maanden goede ervaringen mee.

Cliënten geven aan dat het goed went en werkzaam is en het ook voordelen biedt in de zin van gewoon thuis kunnen zijn en op tijdstippen kunnen afspreken die schikken (ook avonden).